Ingrediente pentru 4 persoane:
- 400 gr foi proaspete (daca nu aveti folositi cele uscate dar faceti bechamelul mai lichid )
- 400 gr sunca
- 200 gr ciuperci ( prospete ori congelate)
- ceapa
- ulei de masline
- unt
- sare
- piper
- sos Bechamel
- cascaval ras
- parmezan ras
Mod de preparare:
Calim,
ceapa, in unt adaugam ulei de masline si adaugam ciupercile,
sare, piper, faceti astfel un ragu de ciuperci.
90% din sosul bechamel se amesteca cu sunca, ciupercile
Urmeaza "asamblarea" doar ca inainte de toate vreu sa fac cateva precizari in legatuta cu foile:
- daca folositi foi proaspete trebuie fierte 1-2 minute in apa sarata si apoi racite in apa rece
- daca folositi foi cumparate cititi instructiuniile de pe ambalaj
Ultima foaie va fi acoperita cu un strat de sos,parmezan si restul de 10% din sosul bechamel
Se baga la cuptorul incalzit in prealabil la 200 C ,ventilat pentru 30-45 minute
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu